Vesti

Održana velika priredba povodom završetka projekta „Škola pametne komunikacije“

Centar za omladinu Tvoja Srbija u partnerstvu sa Ustanovom za decu i mlade „Sremčica“ i Srednjom školom „Artimedia“ organizovao je 29. marta 2016. godine veliku priredbu povodom završetka projekta „Škola pametne komunikacije“, uz podršku Evropske omladinske fondacije Saveta Evrope.

Projekat je podrazumevao realizaciju kreativnih radionica o komunikaciji u periodu od 3 i po meseca, kao i propratne događaje, koji su nam poslužili da rad naših divnih učesnika projekta prikažemo i javnosti.

Tako je bilo i danas, pokazali smo publici divna umetnička dela na kojima su naši učesnici vredno radili u prethodnom periodu, ali pre toga, prikazali smo i kako nam je bilo kroz jedan kratak film o projektu:

Kreativan pristup socijalnoj inkluziji je bio osnov metodologije projekta ”Škola umetničkih veština”, a koliko je ovakav pristup dobar i koliko koristi donosi korisnicima, ali i učenicima, rekli su nam gospođa Aleksandra Trifković, direktorka Ustanove za decu i mlade „Sremčica“ i Saša Mirosavljević Don, direktor Srednje škole „Artimedia“.

U nastavku programa, prikazali smo publici šta smo sve naučili i spremili tokom projekta.

Za sam kraj zvaničnog dela programa ostavili smo jedno iznenađenje: naime, učenici i nastavnici Srednje škole „Artimedia“ napisali su himnu projekta koja se zove „Pogledaj me“.

Ovom prilikom želimo da se posebno zahvalimo nastavnicama: Kristini Đurić koja je napisala tekst i Lejli Hot, koja je uradila aranžman za pesmu, a posebno učenicima: Šimonu Tsuboti koji je komponovao muziku i uradio kompletnu montažu spota, zatim Jovani Terzić, Aleksandri Malićanin, Aleksandri Kostadinović i Anastasiji Anđelić koje su vokalni izvođači:

Kako nam je bilo, pogledajte u galeriji fotografija ispod:

Comments are closed