Vesti

Ekipa projekta „Edukacija danas – za bezbednije sutra“ gostovala u emisiji „Za Beograd“

Naša ekipa pozvana je u goste kod voditeljke Aleksandre Simić, u emisiju „Za Beograd“ koja se emituje svakog dana na TV Naša. Pričali smo o našem projektu „Edukacija danas – za bezbednije sutra“.

Ovaj projekat se realizuje kao nastavak projekta „Bezbedni mladi – sigurnija Srbija“ koji je Centar za omladinu Tvoja Srbija sproveo u 10 srednjih škola iz cele Srbije tokom prošle godine, uz učešće više od 800 učenika. Kroz 25 radionica koje će biti organizovane u okviru ovog projekta, učesnici će steći znanja koja će im pomoći u pravilnom shvatanju negativnih i pozitivnih društvenih vrednosti, ali i da unaprede svoju ličnu bezbednost.

Nove generacije se oslanjaju isklјučivo na film, televiziju, muziku i internet, pa im samim tim na taj način treba i prići i učiniti sve da oni sutra izgrade bolјe društvo. Sa ovom idejom kao vodilјom, osmišlјen je i naredni aspekt ovog projekta – kreiranje edukativnog filma o vršnjačkom nasilјu, koji će pored emitovanja na televiziji, biti puštan učesnicima projekta tokom radionica.

O čemu smo sve razgovarali, pogledajte ovde:

footer

Comments are closed