Vesti

Prva nedelja protekla u pozitivnoj i radnoj atmosferi

Centar za omladinu Tvoja Srbija završava prvu nedelju radionica u okviru projekta „Bezbedni mladi-sigurnija Srbija“ koji realizuje u saradnji i pod pokrovitelјstvom Ministarstva omladine i sporta i Internacionalne policijske asocijacije.

U prvoj nedelji (3 – 7. novembra 2014. godine) realizovali smo radionice u Leskovcu, Nišu, Lapovu, Krupnju i Rumi, a prisustvovalo im je  ukupno više od 300 učenika iz ovih 5 gradova. Tokom sledeće nedelje posetićemo Pančevo, Bečej i Novi Sad, a nakon toga i Bačku Topolu i Bor.

Učenici su veoma zadovoljni radionicama i izrazili su želju za organizacijom više ovakvih događaja. Kako je bilo pogledajte u galeriji fotografija ispod.

Projekat „Bezbedni mladi-sigurnija Srbija“ sa cilјem da se omogući mladima da steknu neophodna znanja o nasilјu koje je među njima sve više prisutno, bolestima zavisnosti kao i trgovini lјudima – decom. Kroz radionice koje se organizuju u okviru ovog projekta, učesnici će steći znanja koja će im pomoći u pravilnom shvatanju negativnih i pozitivnih društvenih vrednosti, ali i da unaprede svoju ličnu bezbednost.

Bezbedni mladi-sigurnija Srbija

Comments are closed