Vesti

Realizovane radionice o bezbednosti mladih u 10 gradova širom Srbije

Centar za omladinu Tvoja Srbija realizovao je 10 radionica uz učešće 13 srednjih škola iz Srbije u okviru projekta „Bezbedni mladi-sigurnija Srbija“ koji realizuje u saradnji i pod pokrovitelјstvom Ministarstva omladine i sporta i Internacionalne policijske asocijacije.

Realizovali smo radionice u Leskovcu, Nišu, Lapovu, Krupnju, Rumi, Bečeju, Pančevu, Novom Sadu, Bačkoj Topoli i Boru, a prisustvovalo im je  ukupno više od 900 učenika iz ovih 10 gradova.

Učenici su veoma zadovoljni radionicama i izrazili su želju za organizacijom više ovakvih događaja. Kako je bilo pogledajte u galeriji fotografija ispod.

Projekat „Bezbedni mladi-sigurnija Srbija“ sa cilјem da se omogući mladima da steknu neophodna znanja o nasilјu koje je među njima sve više prisutno, bolestima zavisnosti kao i trgovini lјudima – decom. Kroz radionice koje se organizuju u okviru ovog projekta, učesnici će steći znanja koja će im pomoći u pravilnom shvatanju negativnih i pozitivnih društvenih vrednosti, ali i da unaprede svoju ličnu bezbednost.

Bezbedni mladi-sigurnija Srbija

Comments are closed